nedelja, 25. avgust 2013

Summer is NOT over!

Se mi zdi, da je danes prav primeren dan za novo objavo. Avgust se počasi približuje koncu, dnevi so vse krajši, čez točno en teden je 1. september in kot bi mignil bo tukaj jesen. In to mi ni všeč, saj je poletje moj najljubši letni čas. Poletju nato sledi dolga, mrzla in temna zima, ki je ne maram. Začne se šola, po novem pa tudi izpiti in spet bomo morali devet mesecev čakati na poletje. Zakaj je zima tako dolga in poletje tako kratko? Saj vem, da sem prosta še cel mesec, ampak enostavno ne bo enako, ker september ni kaj preveč poleten. Bolj bi mi bilo všeč, če bi imeli počitnice junij, julij in avgust, ne pa september.
I Truely Don't | via Tumblr
Letošnje počitnice so res nekaj posebnega. Ves čas se nekaj dogaja, ves čas nekaj počnem, ali sem nekje. Delam, pišem, sem na morju.. Skratka res uživam. V naslednjem mesecu me čaka še izlet v.. (razkrijem čez en teden), par dni na morju in vožnja. Ja, končno sem se odločila, da bom naredila vozniški izpit, kar je zame ogromna zadeva, saj me je vožnje in prometa precej strah, vendar se izpita vedno bolj veselim! :)
.
In potem čez malo več kot en mesec sledi faks. Začetek nečesa povsem novega in drugačnega. Tega se že noro veselim, vendar me je obenem vedno bolj strah. Kako bo izgledalo prvi šolski dan, ko nikogar ne bom poznala in kako se bom po toliko mesecih počitnic spravila k učenju? No, pa naj to zaenkrat še ne bo problem, saj me do tja loči še dober mesec počitnic!
Untitled
Tisti, ki se vam šola začne septembra uživajte zadnji teden počitnic, tisti ki vas čakajo še izpiti, veliko sreče, tisti pa ki boste šolske predavalnice zasedli šele oktobra, pa se septembra spočijte in si napolnite baterije za novo študijsko leto!
Summer is NOT over!

 Summer love  Summer 13 almost over

torek, 13. avgust 2013

Morje

Sicer sem se z morja vrnila že iz četrtka na petek ponoči, ampak nekako nisem imela nič časa, da se oglasim. V petek sem cel dan letala sem in tja, se vpisala na faks in opravila ogromno drugih malenkosti, v soboto sem po službi šla v šoping v Ljubljano, nato pa sem si s prijateljicami ogledala še film pod zvezdami. V nedeljo sem pospravila po hiši, končno razpakirala kovček in si stotič pogledala Seks v mestu, včeraj pa sem dopoldne delala prispevek za lokalni časopis, popoldne pa spet delala. Danes me čaka še obisk frizerja, jutri pa grem ponovno na morje za tri dni.

Letošnji dopust smo s prijatelji tako kot lansko leto, preživeli na Pagu. Na pot smo se odpravili 2.avgusta ob sedmih zjutraj in po štirih urah vožnje smo prispeli na Pag. Prvi dan smo se vozili s čolnom in se kopali v prečudovitem zalivu. V naslednjih dneh smo obiskali mojega strica in njegovo družino, ki ima na Pagu hišo, zvečer pa smo se sprehodili do mesta, ali pa se usedli na pomol in iskali utrinke Na splošno smo uživali, seveda pa ni šlo brez kreganja okoli tega, kdo mora pomiti posodo in pospraviti mizo, vendar mislim, da se vsi srečujemo s tem.
Vrnili smo se na noči iz četrtka na petek, sedaj pa že nestrpno pričakujemo 4. september... Zakaj? To pa naj zaenkrat ostane skrivnost. ;)
Summer time




četrtek, 1. avgust 2013

July... And it's gone!



Konec julija in začetek avgusta. Zakaj čas tako beži? Še malo in bo konec poletja, brezskrbnosti in prostega časa. Sicer se veselim faksa, novih stvari in ljudi, vendar nočem, da se poletje konča.
Julij je bil noro zabaven in kljub temu da je minil kot bi mignil, se je zgodilo ogromno stvari. Že takoj prvega sem praznovala 19. rojstni dan, dva tedna kasneje izvedela rezultate mature, prejšnji teden pa, da sem sprejeta na faks.
Poleg tega sem nekaj dni preživela na morju, služila denar in se preprosto družila s prijatelji. Jutri se končno odpravljam na morje na zasluženi oddih, saj kljub temu da sem že cel teden prosta, ves čas nekaj počnem.
V ponedeljek je eden mojih prijateljev praznoval rojstni dan, v torek smo naredili road trip do Bohinja, kjer smo preživeli cel dan, včeraj sem temeljito pospravila sobo, zvečer pa si na Ljubljanskem gradu ogledala film pod zvezdami. Danes me čaka še pakiranje in pospravljanje učbenikov potem pa končno morje!