petek, 19. februar 2016

I'm back!

Moj zadnji blog, ki sem ga napisala, je bil ob enem tudi zadnji blog v lanskem letu. Upsi. :D Že dobivam vprašanja, kaj se je zgodilo z mojim blogom, kam se izginila in kdaj se vrnem (če sploh se :P)
In sem se! Uradno sem nazaj. Razlog, zakaj me tako dolgo ni bilo, je zimsko spanje. Res brez heca. Kot polh sem prespala celoten januar in več kot pol februarja. Če verjamete v pravljice seveda. ;) 
Januar in februar sta bila kilometre daleč od spanja (okej okej priznam, res sem med izpitnim prespala marsikatero dopoldne, a sem se učila do skoraj jutranjih ur).
Torej, kakšen je bil moj začetek leta? Nor, len, naporen, zatežen, iskren, čisto preveč zaspan, zasnežen, predvsem pa zabaven. ;)
Takoj po praznikih me je čakalo cel kup študijskih obveznosti, vsak teden najmanj pet sestankov za TEDx (ja, ko se enkrat postaviš v vlogo vodje, vidiš, kaj vse se skriva za tistim končnim dogodkom), potem sem od vsega stresa, faksa in ostalih dejavnosti še zbolela ( res ni fino, ko imaš naslednji dan še zadnji kolokvij, ponoči pa se zbudiš z bolečimi in krvavečimi ušesi, ki so še vedno vneta -.-) in končno naredila vse sprotne predmete. Nekje vmes sem bila sprejeta na izmenjavo! Porto prihajam na preživljanje večerov na plaži, pitja sangrije in krotenje tvojih visokih valov, seveda pa ne smem pozabiti, da sem naredila še lanski predmet, ki mi je kot največje breme visel nad glavo že od lanskega zimskega semestra. Čakam sicer še dva izpita, ki kažeta bolj tako tako, a ni važno izpitnega obdobja je uradno konec!! Hvalabogu! Pa ne zato, ker sem se tako hudo pretegnila z učenjem (precej več sem jamrala in razlagala, koliko se imam za učit, kot da bi se dejansko učila), ampak zato ker se veselim drugega semestra! Ker ne morem biti več doma in se samo učiti in početi nič, hočem, da se stvari dogajajo!
Drugi semester pomeni začetek pomladi (še čisto malo!!), cel kup super žurk in dogodkov! Pa seveda intenzivne priprave na naš TEDx, ki se bodo začele že takoj v ponedeljek ;) Na faksu se sicer ne bom pretegnila, kar je čisto prav glede na to, da sem imela v prvem semestru skupaj z lanskim izpitom 8 predmetov.
Torej plani: Čim bolj uspešno izpeljan TEDx, poleg tega nadaljevanje PR-ja za koncerte, poleti praksa na Gorenjskem glasu in seveda že stalnica poletna služba na OMV-ju. Poleg tega pa ogromno zabave, zanimivih idej in upammmmm, da vročega poletja, ki me bo letos najprej popeljal na različne festivale, ob koncu pa za pol leta na Portugalsko. Še prej pa se ne bi branila, kakšnega hitrega pobega v tujino :D 

Uradno sem nazaj med živimi, čakam še na tisto svojo energijo, ki mi ne pusti mirovati, saj je med izpitnim nekam izginila. A verjamem, da bosta minila teden ali dva pa bo nazaj. ;)

Za konec pa svečano obljubljam, da začnem teč, takoj ko se malo izboljša vreme in začnem bolj zdravo in normalno jesti (Klavdija dva obroka na dan in milijon sladkarij ni zdrava hrana!). Imate moje dovoljenje, da če se tega ne držim, da me najdete in me spravite k pameti! :D


Pa še en tak zabaven in primeren oglas, ki naj vam prinese nasmeh na ustnice :PTaste the feeling