četrtek, 4. april 2013

Work of Art

Podaljšan vikend se sliši odlično. Še posebno, če po njem zboliš. Velika noč je bila super, še toliko bolj velikonočni ponedeljek. A kaj, ko sedaj že dva dni ne delam drugega, kot ležim v postelji obdana z robčki, kapljicami za nos in pokrita do vratu. Prehlajena sem bila že med vikendom, vendar sem se počutila v redu. Seveda, pa sem se takoj, ko sem v torek prestopila šolski prag, že počutila slabše. 
Vendar pa je ta moja bolezen (mogoče bolj prehlad), prinesla nekaj dobrih stvari. No ja, mogoče le niso tako super, ker se zaradi tega premalo posvečam učenju. Govorim o novih nanizankah, ki sem jih začela gledati. Najprej sem imela obsedenost z Beverly Hills 90210:
Nato se je nadaljevalo z Jane by Design in se še ni končalo s Pretty Little Liars. Grozna sem! In ker sem bolna in ta teden nimamo nobenega testa, se počutim vsaj malo potolaženo, da mogoče pa le lahko gledam vse te serije.
Pretty Little Liars nisem imela namena gledati, ampak ko sem enkrat začela gledati prvi del, me je kar nekako potegnilo. In ko enkrat začneš, želiš vedeti kaj se zgodi naprej in gledaš, gledaš.. Prav tako Jane by Design. To serijo sem enkrat že začela gledat, ampak me ni kaj preveč pritegnila, danes pa sem pogledala že vsaj tri dele. Če bo tako med maturo... Ne ne smem razmišljati o tem. Vem pa da si moram nujno napisati seznam vseh filmov in nanizank , ki jih moram pogledati med počitnicami in za katere med letom ni bilo časa. 
 


5 komentarjev:

  1. pretty little liars sem pogledala prvo sezon, sedaj pa čakam na podnapise, hihi. :)
    druga dva pa nisem gledala, hvala za idejo. sploh tale druga mi je videti ful zanimiva.
    sama trenutno gledam Once upon a time, ful dobro. :D

    xoxo

    OdgovoriIzbriši
  2. jst pa kr na internetu pogledam v angleščini, ker tako zraven še malo vadim. :))
    ni problema, kar poglej si, super seriji sta. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Jane by Design je ful dobra sam skoda ker so jo ukinili in se sploh ne konca.
    90210 je res dobra na zacetku ampak ratuje vedno bolj neumna in absurdna (letos je bo konc).

    Pretty Little Liars je pa zakon!!!! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Niti ene še nisem pogledala, ampak imam namen vsaj za PLL. Čeprav me zdaj tudi zanima jane by design? o čem se gre? in zakaj so jo ukinili?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jane by design je serija o gimnazijki, ki se prijavi za pripravništvo pri modni hiši donovan decker, ampak jo zamenjajo za odraslo žensko in postane pomočnica urednice. :) in potem prikazuje nanizanka, kako usklajuje šolo in službo, noben pa ne ve, da v resnici živi dvojno življenje, razen njen najboljši prijatelj. :D
      zakon nanizanka, priporočam ogled, trenutno imaš na planet tv vsak ponedeljek okoli desetih zvečer nove dele. Nimam pojma zakaj so jo ukinili, ker je res super. :D

      Izbriši