torek, 23. april 2013

Work out!

Vsi so se že pridno začeli teči, kolesariti, hoditi v hribe... Samo še jaz manjkam. Ponavadi sem kolo izvlekla iz garaže, že v začetku aprila, če pa je vreme dopuščalo, pa še prej. Letos pa še kar ne. Za to obstajata dva razloga: slabo vreme in šola. Zadnje par tednov, ne delam drugega kot razmišljam o tem, koliko učenja me še čaka do 22. junija. Pa ne da ne bi imela časa, ker se cele dneve učim. Sploh ne! Ko se vsaj bi učila, ampak sem tako lena, da nimam energije ne za učenje, ne za telovadbo. Komaj čakam da preživim še dva peklenska meseca, potem pa najdaljše počitnice v življenju!! 
Maturantski ples je mimo, čaka me še maturantska parada in matura, ki pa se je popolnoma nič ne veselim. Hvala bogu so čez tri dni počitnice, ki pa bodo tokrat delavne, saj me takoj v ponedeljek čaka maturitetni esej.



65273_353432734760597_122815726_n_large

4 komentarji:

  1. Hahah in obedve se pritožujema nad tem, kako nič ne delama za sebe, čeprav sem jaz bolj skoncentrirana na tek. Si me prav nasmejala s tem postom. Po drugi strani pa sočustvujem s teboj ker vem kako ti je...Matura in te stvari. Ampak naj te potolažim. Ko sem jz delala maturo in se za njo učila. Nisem imela sobe, ker smo renovirali in pravtako ne prostora, kjer bi se lahko normalno učila, razen kopalnice in terase (na 30 stopinjah). Pa sem naredila (:

    OdgovoriIzbriši
  2. sem dobila inspiracijo na tvojem blogu. :) ampak sama nisem tekačica, ampak bolj kolesarka. ;)
    hihihi hvala za tolažbo. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. uf, vsi pišete o tem teku in aktivnostih hehe. :) jaz pa sedim doma pred računalnikom in se vsak drug dan s pol urnim prepričevanjem same sebe spravim na nogometno igrišče. :D

    Se bo treba popravit.

    nice blog. xoxo, nina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ah, ne se sekirat. sploh še nisem začela, ker se moram učit. Jutri bom najbrž prvič vzela kolo iz garaže, naslednji teden pa me cel teden ni, tako da bo to moralo še malo počakati. :D

      Izbriši