ponedeljek, 6. maj 2013

Prva matura mimo in moji dodatki za letošnjo pomlad



Enotedenske prvomajske počitnice so minile v hipu. Sama sem jih preživela na slovenski obali, zato tudi ni bilo prejšnji teden novih blogov. S K sva se cel teden pripravljali na esej in kaj kmalu ugotovili, da znava že preveč in da pa mogoče le ni treba pretiravati, saj je samo esej ne pa diplomska naloga ali doktorat. 
Prvomajske počitnice so mimo, prva maturitetna izpitna pola pri slovenščini pa odpisana. Integrale smo razturali, zdaj pa je čas za učenje in zaenkrat še ne vem kako točno se ga bom lotila. Najverjetneje z veliko lenobe in precej prepozno.

jeans srajca
In še za konec: V Cosmopolitanu sem zasledila, da so vse sodelavce revije spraševali, kateri modni dodatek ali kos bo zaznamoval njihovo modno pomlad. In sem se odločila, da z vami delim svoje modne dodatke letošnje pomladi:


prvi tattoo (zaenkrat še skica)


Cruciani zapestnica

Startaske











Kateri pa so vaši modni dodatki za letošnjo pomlad? :D


http://www.youtube.com/watch?v=-6YLi0GNBTk

6 komentarjev:

  1. Srajcka je cudovita, tattoo se bolj, s startaskami sem pa itak obsedena :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pravi tattoo pride v petek, srajčke še nimam, startaske pa so stare tri tedne, ampak že povsem umazane, take kot morjo bit. ;))

      Izbriši
  2. Good luck with tattoo, jaz ga imam že od oktobra pa že razmišljam o novem. Saj veš kaj pravijo, da te kar nekako "zasvoji" to tetoviranje >.< haha
    In srajčka je super, jaz jih imam v omari že kar precej :D Za čevlje pa sploh ne govori, bolj so umazani in stari bolj so udobni, to pri meni velja predvsem za allstarke :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kje pa ga imaš? :D komaj čakam, obenem pa me je precej strah, ker bo najbrž precej bolelo. :)) ja se strinjam glede čevljev. :))

      Izbriši
  3. Želim ti da ti se bo dalo učit, in da boš vse super odpisala (: Jeans srajčka je res super.!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala! upam da mi bo uspelo. :) ja tudi meni je noro všeč! :))

      Izbriši