ponedeljek, 25. november 2013

Fashion week Zagreb

V torek po obupnih vajah iz ekonomije, ko je bilo moje počutje popolnoma na dnu (sovražim ekonomijo), na facebooku zagledam sporočilo od sošolke, ki mi napiše, da je dobila dve karti za Fashion week Zagreb in ker ve, da sem navdušena nad vsem kar je povezano z modo, se je odločila, da povabi mene in še eno sošolko. Kar nisem morala verjeti, da je to res. Sicer starši na začetku niso bili preveč navdušeni nad izletom v Zagreb, ampak po prepričevanju, da so to moje največje sanje so se omehčali.

In tako sem se v soboto petnajst do treh, usedla na vlak za Zagreb, na poti pa se mi je pridružila še sošolka in čez dve ure in pol sva že bili na hrvaški strani.
Modna revija se je začela ob osmi uri, z zamikom pol ure in edino kar mi ni bilo preveč všeč je bila sama organizacija, ostalo pa je bilo fantastično, super in naravnost čudovito! Tudi kolekcija oblačil mi je bila izredno všeč, sploh prvi in zadnji izhod, čeprav bi najljubšo obleko težko izbrala.
Po večeru v znamenju mode, smo se odpravili v sošolkino stanovanje, zjutraj pa smo si še na hitro ogledale Zagreb in štiriindvajset ur kasneje sem bila ponovno doma.
Za konec še misel: Dreams sometimes do come true!







10 komentarjev: