petek, 30. maj 2014

Keep calm and study hard! It's exam time.

Prazen dan, navaden, tih in zaspan. Že zjutraj se povsem očitno zdi, da bi bolje blo, če ga ne bi bilo ...
Ne sej se samo hecam. Res je, da je danes nek tak navaden, tih in zaspan dan. Najbrž zato, ker nimam faksa in se doma prestavljam iz postelje na kavč in nazaj ter se nekaj trudim delat za faks. Pa mi ne uspeva kaj preveč. Sploh če takoj zjutraj, ko še ležiš v postelji ugotoviš, da moraš celotno poročilo, ki si ga oddal popraviti in da te pri tem istem predmetu čakajo naslednji teden še približno tri stvari, ena izmed teh je kolokvij, za katerega še ugotavljamo kaj sploh pišemo in se sprašujem kdaj se bom sploh začela učiti.
Ja izpitno obdobje je pred vrati, prav tako poletje, ki pa se mi zdi neskončno daleč. Mogoče zato, ker me pred tem čaka še cel kup učenja? Možno, lahko pa bi vmes imelo tudi kaj čudno vreme, ki bolj kot na prihajajoči junij spominja na april, ki pa ga je bilo že zdavnaj konec. Ne vem in nimam pojma. Kar trenutno vem je, da se moram znebiti svoje lenobe in vedno večje spomladanske (počasi se preveša v poletno) utrujenosti, dvigniti svojo leno rit in se spraviti k učenju, če želim dolgo in brez učenjaško poletje. Mi bo uspelo? Ne vem, ampak fu*k it še vedno lahko upam. ;)
Do takrat pa keep calm and study hard. Or don't keep calm because it's exam time. Vso srečo na izpitih! Se beremo! :D




4 komentarji:

  1. Hjoj, tole bo še mučeniško kajne ._. veliko sreče, koncentriraj se na poletje in lepe brez skrbne dni, ki pridejo za tem izpitnim obdobjem! xoxo

    OdgovoriIzbriši
  2. okr? :)
    hjo js sm tut tko lena. fak no. To je vreme krivo k ni sonca!

    OdgovoriIzbriši
  3. Seveda okr, kaj pa drugega. -.- ma ja cela lena pa sitna sem ker dez pada. :/ sam ko bo pa sonce bom pa ven hotla. Sej ne vem kaj je bols..

    OdgovoriIzbriši