petek, 15. avgust 2014

I long for salt air in my hair

Sonce, morje, ogromno komarjev, prekratke noči in super družba. Kratek opis letošnjega eno tedenskega dopusta v Puli. Končno en teden sonca, da sem si malo napolnila baterije, dobila malce barve in se najbrž letos zadnjič vrgla v slano morsko vodo. Pa vožnja s čolnom, obisk mesta Medulin, skok s petmetrske pečine na rtu Kamenjak in obisk novega vodnega parka Istralandia v Poreču, ki mimogrede ni nič posebnega.
Ja letošnje morje je bilo po mojem mnenju najboljše do sedaj, saj se nam prvič ni uspelo skregati. ;) Sicer mi je po pravici povedano prejšnja destinacija ( Pag Novalja) bolj ustrezala, ampak prijateljeva družina ima sedaj apartma v Puli, tako da šenkanemu konju se ne gleda v zobe, ali kako že gre slovenski pregovor. 
Ves čas sem jedla, hodila lulat (očitno sem si nekaj prehladila mehur), vsak večer pa me je zeblo. Obvezna oprema za na plažo so seveda bile kopalke, natikači, hlače z naramnicami in slamnat klobuček, ki sem ga po dveh letih ponovno potegnila na plan. Pogrešala pa sem tiste poletne tople večere, ko si lahko cel večer v kratkih rokavih in kratkih hlačah. Teh letos očitno ne bom doživela. 
Do konca avgusta me sedaj čaka še en teden dela in pisanje prispevkov, izpit pa si bom pustila za september, da se bom res dobro naučila. Kasneje pa še (upam, da) obisk Firenc in potem počasi nazaj na faks.
Do takrat pa se bom potrudila uživati v ostanku tega sicer mrzlega in večinoma deževnega poletja in upala, da bo jesen toliko lepša.
On repeat: One Republic Preacher


Na poti na morje

Pješčana uvala

Dan na čolnu

Arena Pula

Večer na plaži v Medulinu

Obvezna oprema za na plažo in moja najljubša morska pridobitev-nahrbtnik

Zadnji večer pred Areno Pula


6 komentarjev:

  1. fajn dopust :P letošnje poletje pa ni za nikamor. js sm skos u škornih!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je blo kr fino ja. :) ja jst pa v kavbojkah in puloverjih. -.- upam, da bo jesen bolsa. :)

      Izbriši
  2. Super slikce! Oh, potem bo potrebno vzeti garderobo za hladnejše dni ._. no upam da si nam malo sonca tam pustila, hehe :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Sem ti pustila sonce, glede mraza je pa samo zvecer mal hladneje, pa se to ne vsak vecer. ;) uzivaj! :*

      Izbriši
  3. Pula je predivan grad! Drago mi je da ima još suseda tu!:)

    I'm following you now!

    fashion-babel.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši