četrtek, 25. september 2014

Nekam zamišljeno zrem v svet.

Moje trimesečne počitnice se počasi bližajo koncu. Adijo dolgo spanje, bedenje dolgo v noč, živjo učenje in faks. Hahaha no ne, bi rekla naša profesorica sociologije z gimnazije. Spala bom še vedno lahko, ker imam trikrat na teden faks šele ob dvanajstih, učenje pa se bo začelo šele bolj tam konec decembra, ali bolj januarja. Začenja se obdobje brucovanj in zabav, nošenja debelih puloverjev ( ne tega nisem počela celo "poletje") in srečanja sošolcev in sošolk. Faksa se veselim, Ljubljane se ne. Ne ljubi se mi vsak dan voziti tja in ne morem pomagati, ampak po enem letu sem se je že kar malo naveličala, še posebej skoraj enodnevne vožnje vsak dan. Ampak bo že, leto bo itak spet super hitro naokoli in preden se bomo dvakrat obrnili bo božič, pa nato spet pomlad in moj najljubši letni čas - poletje.
Kot sem že zadnjič omenila, sem svoje počitniško delo potegnila še v september in tako me čaka še zadnji vikend dela pred začetkom oktobra. Že drugo leto zapored sem na bencinski črpalki pomivala "šipe" in vsakemu ves čas razlagam, da je to najboljša poletna služba, ki sicer ni nič plačana, a vseeno se da zelo dobro zaslužiti. Poleg tega pa je na delovnem mestu vedno zabavno, za kar poskrbijo ostali zaposleni ali ljudje, ki jim očistim šipo.
V naslednjem študijskem letu pa me čaka kar nekaj (upam, da ne preveč) stvari; pevske vaje, pisanje za lokalni časopis, kupila sem si abonma v MGL-ju, pa pisanje za študentski časopis, sodelovanje pri našem novinarskem društvu, festival filma Filofest, ki bo v Ljubljani potekal konec novembra, TEDx, ki ga tokrat organizira Fakulteta za računalništvo in informatiko ( pri tej zadevi imam v glavi temo, ker nimam pojma, kaj moram početi), učenje govorjenja na vsake toliko časa, škodil mi ne bi tudi občasen obisk aerobike ali fitnesa in pa še ena stvar, ki pa naj zaenkrat ostane skrivnost. Seveda pa redno bloganje in počasi bi morala spet kaj napisati, za stran moia.in..

Spet frizer

New in.

Easy evening

Pobeg na morje

Nočni Piran



7 komentarjev:

  1. Juj, frizura je odlična na prvi sliki :) drugače pa uspešno leto ti želim, xoxo :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. In še od Dana Browna sem pa tudi number one fanica, sem že skoraj vse njegove knjige prebrala res the best :)

      Izbriši
    2. O hvala, meni je tudi super, ceprav imam sedaj ze skodrane. ;) ja super knjige ima, to studijsko leto imam namen prebrati vse. :D drugace pa hvala, se ze veselim novega leta. :))

      Izbriši
  2. joj te počitnice so ble tko hitre. men se zdi da je še včeraj bil junij. faxa raje ne bom komentirala ker se sama tolažim eh kje je še oktober čeprav vem da je že čisto pred vrati.
    super frizurca, pa top klobuk jst mam zelo podobnega.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja cist prehitre. :/ men so tile trije meseci cist prehitro minili. :/ hvala men je tale frizura super, klobuk mi je pa tud cist vsec. :))

      Izbriši
  3. Nič več zamišljenosti, čaka te akcija! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha ja sem to ugotovila ze prvi studijski dan. :D

      Izbriši