nedelja, 30. december 2012

Še malo..

Predzadnji dan leta 2012, ki je mimogrede precej obupen. Že cel dan ne delam drugega, kot da si brišem nos, pijem čaj in ležim na kavču. Ja, lotil se me je prednovoletni prehlad in če kmalu ne bo mimo bom znorela. 
Drugače pa je bil ta teden super! Dve zabavi, sestričnin rojstni dan, obisk prijateljice z morja, šoping ogromnooo hrane (predvsem zmaga čokoladna potica), druženje z družino in super božič, ki sem ga zaključila z ogledom filma Love Actually. Skratka super počitnice, ki pa so tako kot ponavadi minile prehitro. Kljub mojemu načrtu, da bom postorila vse za šolo, se nisem niti dotaknila knjige za maturo. Pa sem res en brezupen primer. Sem pa v petek prebrala knjigo s štiristotimi stranmi, ki me je tako potegnila vase, da je nisem izpustila iz rok dokler nisem prebrala zadnje strani. Ne spomnim se kdaj me je nazadnje knjiga tako pritegnila, da je nisem izpustila iz rok.
528543_385161158241197_643797223_n_large

Naj bo tole predzadnji blog letos, jutri pa še nekaj zadnjih besed, pred začetkom leta 2013. 

C'est la vie.

4 komentarji:

  1. si psa uživala ta teden. z mano vred. :D
    tisto o šoli.. tudi z mano je bilo vedno tako. obljube, da bom postorila in se naučila vse, kar sem v zamudi, so že naslednji dan počitnic splavale po vodi. :D nič novega, je čisto običajno.

    sicer pa, upam, da boš čim prej zdrava.

    xoxo, Nina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sem. :)) prov super je bil. joj šola, to je tak polom. do četrtka moram met prebrano knjigo pa napisano obnovo, pa nimam pojma kdaj se bom lotila. :))
      hvala, tud sama upam da čim hiteje. :))

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Susan Elizabeth Phillips: Nemirno srce. Ljubezenski roman. :))

      Izbriši