torek, 5. februar 2013

The Carrie Diaries

Vsi poznamo slavno Carrie Bradshaw iz priljubljene nadaljevanke in filma Seks v mestu, ki so jo najverjetneje gledale že naše mame. Sama sicer na začetku nisem bila velika oboževalka in serije mi še danes niso nič posebnega. Toliko let kasneje pa je pisateljica Candace Bushnell napisala knjigi Dnevniki Carrie Bradshaw in Poletje v mestu, ki opisujeta življenje Carrie Bradshaw, preden je postala ena najbolj prepoznavnih ikon New Yorka. Knjigi me sicer nista pretirano navdušili, me je pa zato serija toliko bolj. Serija The Carrie Diaries nam predstavi Carrie v popolnoma novi luči. Stara približno sedemnajst let, se po poletju, med katerim je izgubila mamo vrne v šolo. Že prvi dan se ponovno sreča s fantom, ki ji je pred letom dni ukradel prvi poljub in ki trenutno velja za najlepšega fanta na šoli. Skozi serije spremljamo Carriejino odraščanje in njen prvi stik z velikim jabolkom. Pa ne samo to! Carrie je že kot sedemnajstletnica ikona stila.  Moda, stili, oblačila..!! Sicer ne vem ali so to res oblačila, ki so jih nosili v 80. (nanizanka se dogaja v letu 1984), ali so to naša oblačila, predstavljena na malo bolj staromoden način. Ni važno izgledajo super!
Carrie igra sicer precej neznana igralka Anna Sophia Robb, družbo pa ji dela nadvse privlačni Austin Butler, trenutni fant Vanesse Hudgens (ob tem se mi poraja vprašanje, kje ona vedno najde najbolj seksi tipčke?) ;))


Tumblr_mhlzr5z7el1qkuolqo1_500_large

       





     Tumblr_mhom7v6srp1r0i0zeo1_500_large


Carrie4_large


Carrie3_large

470_2568358_large  470_2568356_large



470_2568353_large   1333480541_annasohpia-robb-article_large


6 komentarjev:

  1. Sploh nisem vedela, da obstaja ta serija! Pa sem bila že čisto obupana, ko sem pregledala cel Sex v mestu od filmov do serij, evo nekaj novega za te mrzle večere (*:

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sei je čist nova serija. :)) mislm da so štirje deli. in je zakon! :))

      Izbriši
  2. Hm.... :) Vsak ima svoj okus in odloča kar mu je všeč. Meni osebno ta serija ni ravno po godu. Pravzaprav Carrie v Sex and the city omeni, da je njeno mamo in njo zapustil očka ko je bila stara 5 let... In verjetno ima nova serija še nešteto napak...
    Ampak verjetno navdušuje veliko ljudi...

    Bom pogledala prvi del, mogoče je pa res dobra :)

    Moda pa res ni slaba, všeč mi je oblekca z zeleno jeans jaknico... Super izpade :)

    ♡K ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. se strinjam in sem vesela, da si povedala tvoje mnenje. :)) sicer ne vem kaj točno reče Carrie v Sex and the city, ker nisem gledala vseh delov, ampak ta nanizanka je posneta po knjigi, tako da je iz tam ven vzeto. :)
      Sama jo gledam kot nekaj povsem drugega kot Sex and the city. :))
      poglej in potem sporoči kakšna se ti zdi. :D
      ja moda je zakon!

      Izbriši
    2. Sem imela majhen maraton in priznam da sem bila prijetno presenečena!! :) Pogledala sem prvih 5 delov in enkrat, ko sem začela se nisem mogla odtrgati. Imam pa še vseeno občutek da ta Carrie nima nič v zvezi s pravo iz SATC, ampak serija je res kul :) Če ne bi prebrala tvoje objave sploh ne bi vedela, da so že začeli snemat.
      Tako da, hvalabogu za tvoj blog :P

      Lp ;)
      K

      Izbriši
    3. ja super serija je. :)) se strinjam je čisto druga Carrie. :))
      lepo da ti je všeč. :D

      Izbriši