torek, 24. september 2013

How I met your mother season 9: the beginning of the end!

Verjetno vsi poznate slavno serijo How I Met Your Mother ali v prevodu Kako sem spoznal vajino mamo.
Ne spomnim se točno kdaj sem jo prvič gledala, vem pa da sem že od vsega začetka popolnoma obsedena z njo. Enostavno me vsak del te dvajset minutne serije spravi v neustavljiv smeh in mi polepša dan tudi takrat, ko sem povsem na tleh.
Photos du journal | via Facebook
Serija govori o skupini petih prijateljev, ki živijo v samem središču New Yorka, točneje na Manhattnu. Med njimi se prepletajo prijateljske in ljubezenske vezi, vsak del pa je poln smeha in zanimivih dogodkov. Večino časa preživijo v baru Mclarens, ki je vsak večer poln ljudi. Zgodbo pripoveduje Ted Mosby, ki leta 2030, svojima otrokoma razlaga, kako je spoznal njuno mater. Vendar pa se je pred tem zgodilo še vse kaj drugega.. Pomembno vlogo ima tudi Barney Stinson in če ne bi vedeli, da Ted na koncu najde žensko svojega življenja, bi človek predvideval, da je to serija predvsem o njem.
In sedaj se serija po devetih sezonah in po devetih letih nagiba h koncu. Vse skupaj se je začelo z iskanjem matere in čisto v zadnjem delu osme sezone glavni trenutek celotnega dela zavzame prav mama, na katero smo čakali osem sezon. Popolnoma neznana igralka, ki pa s tem še bolj navduši in pritegne.
Danes se je začela zadnja deveta sezona, ki nas bo pripeljala do zaključka te zanimive in zabavne serije, ki jo gleda milijone ljudi po svetu, najverjetneje jo spremljajo zato, ker pripoveduje o petih preprostih ljudeh, ki si dneve krajšajo z najboljšimi prijatelji.
Na koncu lahko dodam še: It is going to be LEGEND wait for it DARY!!!

Two episodes in one day. CAN I SCREAM?

Today is gonna be legen-no time to wait-darry!

(4) Twitter

Še vedno lahko glasujete zame!- Wella ambasadorka

2 komentarja:

  1. Torej takoj ko bo konec, jo morem zagrabit in začet gledat (: Hvala za predlog..

    OdgovoriIzbriši