ponedeljek, 2. september 2013

Paris is always a good idea.

Z delom sem zaključila na prvi septembrski dan, sedaj pa se že veselim novih planov in stvari, ki me še čakajo pred začetkom faksa. Ker se vedno bolj približuje tudi dan mojega odhoda na skrivnostni izlet je mogoče čas, da vam končno izdam kam se odpravljam.
Že lansko leto smo s prijatelji začeli sanjati o izletu v Pariz in čez dva dni se nam bodo sanje uresničile. V sredo ob pol desetih zjutraj letim v Pariz! Ob pol dveh ponoči se bomo odpeljali proti Benetkam od tam naprej pa z letalom odleteli v mesto ljubezni, Pariz. Izleta se veselim in šele v zadnjih nekaj dneh me je zadelo, da bom čez nekaj dni resnično v Franciji. Eifflov stolp, Elizejske poljane, Louvre... In še bi lahko naštevali. Seveda ne smem pozabiti na fotoaparat, zato da bom z vami lahko delila slike in utrinke, ko se vrnem. Vračam se v nedeljo ponoči in takoj, ko se naspim dobite blog, poln pariških utrinkov. ;)
Eifell Tower(2) TumblrParis

7 komentarjev:

  1. oh Paris, Je t'aime! Obožujem ga, dvakrat sem bila tam in ni bilo dovolj. Če bi lahko, bi se kar preselila tja :) Uživaj maksimalno! Pa komaj čakam na tvojo reportažo ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Pariz je čudovito mesto, sem že bila tam pred dobrimi 3 leti. Uživaj na polno (no, v to ne dvomim, da boš)! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Uživaaaaj. Bi šla takoj zraven. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Oooo pariiiiz ..., heaven! :-)

    Super destinacija, ni kaj. Uzivaaaaaj! :*

    Xoxo

    OdgovoriIzbriši
  5. Ooooo jaz ga imam tudi letos v planu (če bo po sreči), drugače pa drugo leto for sure! Uživaj maximalno in komaj čakamo slike :D xoxo

    OdgovoriIzbriši
  6. iiiiiiiii, že čakam ogromno fotk, pa en dobr potopis :D!

    OdgovoriIzbriši