torek, 31. december 2013

2014 please be good.

Leto 2013. Leto smeha, prijateljstva, solz, zaključkov, ljubezni in novih začetkov. Glede na to, da je številka 13 ponavadi nesrečna številka, pa zame ni bila.
V letu 2013 se je zgodilo ogromno stvari in lahko rečem, da je bila večina dobrih. Če bolje pomislim, se trenutno ne morem spomniti nobenega res groznega trenutka, mogoče zato ker so mi v glavi ostali samo tisti lepi in prijetni.
Leta 2013 sem maturirala, odplesala četvorko na maturantskem plesu in maturantski paradi, preživela najboljši rojstni dan na morju, si naredila prvi tattoo, dobila prvo poletno službo, videla Pariz, si ostrigla približno 30 centimetrov las in končno ugotovila, kako je če se zaljubiš na prvi pogled.
Leto z najboljšim poletjem, z vpisom na želeni faks in z vsemi zanimivimi prigodami. Spoznala sem nekaj super ljudi in pozabila na nekatere, ki si mogoče niso zaslužili mojega časa. Se vsak dan trudila biti vesela in gledati na svet pozitivno, čeprav mi mogoče ni vedno najbolje uspevalo.
Zaobljub ne bom delala, ker jih nikoli ne, pa tudi če bi jih, se jih ne bi držala. Želim si samo, da bi se ljudje razveselili malenkosti in ne materialnih dobrin, da bi bili vsi veseli in srečni in da bi bilo leto 2014 vsaj pol tako dobro kot 2013. Še malo več kot sedem ur in tega leta bo konec.

To sliko sem objavila že lani, pa vseeno jo bom še letos, saj je vsako leto nova knjiga s 365 dnevi, ki jo je treba popisati. Moja letošnja se počasi končuje in lahko rečem, da mi je všeč, kakšna pa bo naslednje leto, pa bomo videli 31. decembra 2014.
Make a good one. :)
2014... Please be good.


In še moje voščilo:
Novo leto je neznanec,
prav lepo ga bo spoznati
pa ne preveč pričakovati
staro leto je minilo
ne oziraj se nazaj
novega pa ne priganjaj
presenetiti se daj!  
Naj bo leto 2014 magično in čudovito!
Pa zapomnite si C'est la vie! <3
2014 suprise me

13 komentarjev:

  1. lepo napisano. :3 želim ti vse najlepše v 2014. :**

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, zelo dobro si tole napisala in se prav strinjam, da je bilo leto 2013 več kot super (čeprav nekateri pljuvajo po njem >.< ) aja pa še hvala za voščilo in oprosti, ker nisem odpisala ampak sem bila v tujini pa sem si rekla, če odpišem enemu moram vsem in obratno, hvala ti in ti pošiljam enake želje nazaj :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja meni je bilo to eno najbolsih let! :D sploh ni problema in tudi hvala tebi za lepe zelje. :*

      Izbriši
  3. Lepo si povedala :) In upam, da bo to leto še lepše :) Jaz sem pa kar vesela, da se je 2013 zaključilo in reees upam, da bo lepše leto kot lansko :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jaz upam, da bo boljse na enem podrocju, ostalo pa naj samo ostane tako kot je. :) bom drzala, pesti da bo boljse. :D

      Izbriši
  4. Njah, se mi zdi da starejši kot si bolj z "rezervo" jemlješ zaobljube... Jst jih tud ne pišem več:) Being a better person than you were the day before, recimo da je to letos vodilo. :) Sicer pa vse lepo v 2014.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mislim, da jih sploh nisem nikoli pisala, ker se poznam in vem, da jih ne bi nikoli izpolnila. :)) ja ta je lepa. :D enako tudi tebi! :))

      Izbriši
  5. Tudi tebi eno super novo leto :)! Zaobljube so pa itak overrated ;).

    xx

    OdgovoriIzbriši
  6. Pozdravljena! Nominirala sem te za Liebster Award: 2014 Edition, podrobnosti si poglej na mojem blogu :) upam, da si boš vzela čas in odgovorila na vprašanja, ker se mi zdiš precej zanimiva oseba in bi rada več zvedela o tebi :)

    OdgovoriIzbriši
  7. lušno napisano :)
    vse dobro v letu 2014 :)

    OdgovoriIzbriši