petek, 30. november 2012

Hello December!

Zadnji dan novembra, ki je bil mimogrede fenomenalen. Zadnje plesne vaje za maturantski ples, ogled zadnjega dela sage Somrak, ravnokar pa sem ugotovila, da je na sporedu božični film. December se še ni uradno začel, ampak meni se nasmeh nariše že ob božični pesmi ali preprosto okrašeni trgovini.
Vsak dan bolj se počutim kot majhen otrok, ki se neizmerno veseli božiča.
66080_564180596931332_1468473792_n_large

In ja, jutri je prvi dan najbolj prazničnega meseca v letu. December. Zadnji mesec v letu, ki je prežet z božičnimi pesmimi, pisanimi lučkami, vročo čokolado in poljubi pod belo omelo. Mogoče celo nas zadnji božič, glede na namigovanja o koncu sveta. ;))
Tumblr_lcq8e2ffrg1qf94dko1_500_large_large
Zato sem si za osebni izziv zadala, da bom letošnji december preživela kar se da veselo, poskušala narisati nasmeh tudi ljudem, katerih življenje je težko in osamljeno, si ogledala čim več božičnih filmov in risank ter se predvsem potrudila, da bo to eden boljših decembrov.
Sedaj pa se bom s toplim kakavom v rokah usedla pred televizijo in otovorila začetek decembra s prvim božičnim filmom.

p.s.: še dopolnjen seznam mojih božičnih pesmi:
- Christmas in the sand- Colbie  Caillat
- Something in the air
- Somwhere in my memory

2 komentarja:

  1. Jej, december. Pravo evforijo zganjam okoli njega. Včeraj je bil tudi zame krasen večer. Nič podobno tvojemu, sem pa delala adventni venček, prižigal cimetove svečke, sobo prenovila v petih minutah, hehe. zdaj so vsepovsod zvezde in snežinke. :D

    upam, da tale božič ne bo zadnji. Če je tako, najbrž božiča sploh ne bomo imeli, glede na konec sveta ki bi moral biti 21. :)

    xoxo, Nina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jaz bom pa danes še obesla lučke, da se tale december zares začne. :))
      ja, me je že brat takoj, ko je prebral blog popravil, da če bo konec sveta, ne bo božiča. :))

      Izbriši