torek, 2. julij 2013

When did I get so old??

Včeraj je bil poseben dan. Moj devetnajsti rojstni dan. Vsako leto sem se svojega rojstnega dne neizmerno veselila, letos pa sem zaradi vseh šolskih obveznosti kar nekako pozabila nanj in sploh ne morem verjeti, da je že mimo. Predvsem zato, ker se mi zdi kot da bi bilo včeraj, ko sem bila stara osemnajst let.
Ne morem verjeti, da sem bila eno leto nazaj polnoletna, saj se mi zdi kot, da bi bilo včeraj. Kaj naj, eno leto je okoli, eno leto sem starejša in pametnejša ( no o tem bi se dalo razpravljati).
Easy Washi Tape Greeting Card - PaperblogDan se je začel že zelo zgodaj, saj me je petnajst do šestih zbudila predraga mati in mi voščila preden je odhitela v službo. Ker nisem več morala zaspati, sem si ogledala novi del Pretty Little Liars, nato pa sem se počasi oblekla in se pripravila na morje. :) Ja, dan sem s prijatelji preživela na morju in bilo je super!! Dobili naj bi se sicer ob osmih (kar je pomenilo ob desetih) in odpravili smo se proti slovenski obali. Prva stvar, ki smo jo naredili? Šli smo v Mcdonalds, saj enostavno ne moremo brez hrane, ko smo skupaj. Ko smo se do sitega najedli, smo se odpravili v Portorož. Avto smo pustili na oddaljenem parkirišču, nato pa smo si našli miren kotiček ob morju. Hitro smo se preoblekli v kopalke in prvič letos zaplavali v ledeno mrzli vodi. Hvalabogu, sem si v petek v uho dala pirsing, zato mi je bilo "tunkanje" oproščeno. Dan je minil hitro kot bi mignil, cel pa je bil prežet s smehom in traparijami. Tik preden pa smo se odpravili sem ugotovila, da sem se pozabila namazati po nogah, zato imam zadnjo stran nog popolnoma rdečo in opečeno in komaj sedim. Namesto da bi se mazala po telesu, sem si vsaj petkrat namazala tatoo. In tukaj se pokaže ta moja devetnajstletna zrelost. Nauk za naprej: Ne pozabi se mazati s sončno kremo!!!! :DD
Po vrnitvi iz morja pa smo skočili še v domačo picerijo in si privoščili pico, kasneje pa še super borovničevo torto.
Z gotovostjo lahko rečem, da je bil to eden najboljših rojstnih dni, saj je združeval moje najljubše stvari: dobro družbo, poletje, morje in Pretty Little Liars.
Rojstnodnevna želja: da sem sprejeta na novinarstvo.
Rojstnodnevna zaobljuba: da poskušam vsak dan napisati blog.
Voščil je bilo ogromno in prav vsako si bom posebej zapomnila, ampak eno pa je bilo res najlepše:
Letos se izpolnijo vse želje, zato ti želim...
Eno veliko epsko ljubezen, ki bo navdih za vsakodnevne norosti in razlog za neizbrisljiv nasmeh.
Da bo čez dva tedna poplačan ves trud in trpljenje in boš ob petih zjutraj zagledala številko, na katero boš zelo zelo ponosna.
Da boš še korak bližje svojim kariernim sanjam.
Da boš še naprej ponosna na svojo izbiro in ne boš pustila ljudem, da ti težijo, ker hodiš na FDV.
Da boš vedno našla prave ljudi okoli sebe.
Da boš znala bit butasta in se nasmejat sama sebi.
In predvsem- da boš srečna. Ker potem te vse lepo najde samo od sebe!!


8 komentarjev: