torek, 2. julij 2013

Work out!

Work Out, Summer Is Waiting For You. Danes sem se po zelooooo dolgem času spravila telovadit. Vendar tokrat nisem delala vaj ali se vozila s kolesom, ampak sem se udeležila brezplačne vaje za ženske, ki jo v našem kraju organizira nekaj let starejšo dekle. Ker cel dan nisem počela nič pametnega in ker že najdlje nisem telovadila, sem se odločila, da je skrajni čas da naredim nekaj zase. Tako se nas je deset punc ob sedmih zbralo, nato pa smo se eno uro kar močno potile. Delale smo trebušnjake, sklece, kardio vadbo, malo pilatesa in aerobike. Sicer me zadnja stran nog še vedno močno peče in nisem bila preveč prepričana, kako mi uspelo kaj narediti, vendar mi je. Naredila sem nekaj zase in za svojo postavo in niti malo mi ni žal, da sem šla. Najverjetneje me bo jutri tudi vse bolelo, ampak na koncu bo trud poplačan. Po vadbi pa sem se nagradila še s kosom torte, ki mi je ostal od včeraj in lahko povem, da sem imela precej manj slabo vest, kot če ne bi ničesar naredila.
V četrtek se ponovno dobimo in ker ta in naslednji teden bolj malo delam, ne bom imela izgovora, da se udeležim telovadbe. Poleg tega pa sploh ne vem kaj bom počela in sprašujem se, kaj sem lansko leto delala med počitnicami. V vsakem primeru jih moram izkoristiti, preden začnem na polno študirati. ;))
Kaj pa ve? S čim si krajšate čas, v teh vročih poletnih dneh? :D

7 komentarjev:

  1. jaz rada gledam serije, Housa, once upon a time, the woking dead... Hodim s kolegico na pijačo, na pico, kopat v terme..
    S telovadbo sme pričela in takoj končala. Vsaj takoj, ko sem začela boleti noge in nisem mogla do sape, haha. :D sicer si pa pridna, ker delaš.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja serije so super, za letošnje poletje jih imam kar nekaj na seznamu. :)) verjamem, tudi pri meni je bilo težko začeti. :)

      Izbriši
  2. Jooj meni nikoli ni dolgčas. Vedno si najdem veliko dela.. (:

    OdgovoriIzbriši
  3. Kje si pa bila to?
    (mogoče bi jaz rabila malo spodbude, ker sem zanemarila svoj večerni tek)

    OdgovoriIzbriši
  4. Odgovori
    1. super. :)) sicer nisem oboževalka teka, imam rajši kolo. :)

      Izbriši