sobota, 8. marec 2014

Don't stop believing!

Po dolgem času nova objava. Danes je dan žena, zato vsem puncam in ženskam želim vse lepo in uživajte v tem prečudovitem sončnem dnevu.
V zadnjem času se je zgodilo kar nekaj stvari, vendar ni bilo časa ali pa navdiha za pisanje bloga, ampak sedaj sem nazaj, tako da upam, da mi uspe bolj redno objavljati.
Včeraj smo s predmetom Uvod v novinarstvo II obiskali Radio Slovenija, pred tem pa že Pro plus in STA. Sicer me pri novinarstvu najbolj zanima pisanje, ampak po obisku radia bom morala še enkrat premisliti, saj radio združuje tako pisanje prispevkov kot govorjenje pred mikrofonom.
Na radiu pa je bilo najbolj zanimivo to, da sem se kar na enkrat znašla v studio in v živo govorila poslušalcem prvega programa Radia Slovenija. Imeli smo možnost iti v studio in s sošolcem sva se javila, sama pa se sploh nisem zavedala, da bomo res šli v živo. Kar naenkrat pa sem sedela v studiu in voditelj naju je spraševal zakaj sva se odločila za študij novinarstva, kako nama je všeč na faksu in kakšno novinarstvo naju zanima. Malo me je zgrabila trema, kar se je slišalo na glasu, drugače pa sem uživala in ugotovila, da mi je tudi delo na radiu vedno bolj pri srcu.

Danes pa me čaka še nekaj opravkov, zvečer pa si bom v domačem kinu ogledala film Moj teden z Marilyn, in sicer iz dveh razlogov, ker me zanima življenje Marilyn Monroe in ker v njem igra čudoviti Eddie Redmayne. Preprost in čudovit zaključek dneva žena.

Journey: Don't stop believing

Memories!

8 komentarjev:

  1. oo mi smo tut tam okol hodil, sam nismo mel take dobre prilke :D čestitam za pogum :D!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja smo res imeli srečo. :D hvala, res je blo super! :))

      Izbriši
  2. Uuu, kako dobro.. Nikoli ne veš kam te pot zapelje...
    Btw, lepa pesem (:

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja super je bilo! :)) včasih je prav super, da ne veš kam te zapelje. :D

      Izbriši
  3. Wow super, jaz osebno bi vrjetno kar zablokirala ko bi se enkrat znasla v studiu :D
    Glede kodrckov sem ti pa prilepila link do tutoriala na mojem blogcu;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. saj je mene tud kar malo trema zgrabila. :D hvala ti, bom pogledala! :D

      Izbriši