petek, 24. april 2015

Po zelo dolgem času sem nazaj. In spet grem. :D

In ja Klavdija je ostala od mrtvih. Če se lahko tako izrazim. Ali pa moj blog je šel na dopust. Ne nimam izgovora. Nekako res nisem imela popolnoma čisto nič časa. Če sem ga imela že pet minut, pa ni bilo navdiha. Od zadnje objave je C'est la vie praznoval tri leta, bila sem na Fashion weeku, na festivalu čokolade, novinarke smo končno skupaj zažurale, izpeljali pa smo tudi TEDxFDV, semester se počasi približuje koncu in jutri se začnejo še zadnje počitnice pred koncem faksa. In veste kaj si želim? Da bi jih lahko podaljšala v celoten maj. Ker me maja čaka tisoč petsto in ena obveznost in najbrž bo moj blog ponovno izginil z obličja zemlje.
Že samo ta teden je bil povsem nor. Faks, sestanki, španščina, okrogla miza in seveda največji dogodek TEDxFDV, na katerega smo se pripravljali tri mesece. In po počitnicah sledita še dva. Kjer sicer nisem v organizacijski ekipi, tokrat bom samo obiskovalka in ta sprememba mi je celo všeč. Začela sem tudi z izzivom 100HappyDays na Instagramu, jutri pa potujem v Firence. Ja, letošnje leto bo očitno polno tedx govorov, potovanj ( septembra me čakata Portugalska in Španija!) in muzikalov. 23.5. k nam na grad prihaja Cvetje v jeseni, v MGL abonmaju me čakajo še Neki novi tipi ( priredba muzikla Beatlov), v Križankah pa je konec avgusta Mamma Mia. In tako bodo združene meni najljubše stvari. Še bolje pa je to, da se približuje poletje! Ja še par dni in konec bo aprila in gremo v maj, ki je prvi od mojih najljubših mesecev.
Sedaj pa še hitro spakiram do konca, zaspim za kakšno urco, potem pa novim dogodivščinam naproti. ;) Slikce lahko spremljate na Instagramu ali Facebooku, ko pridem domov pa dobite potopisni blog. Če me  delo za faks in ostale obveznosti ne bodo  pokopale. ;)

Najboljša TEDxFDV ekipa

TEDxFDV 2015

Ležeren dan na faksu

Festival čokolade

Fashion week

Žur novinark



2 komentarja:

  1. Heeej, vidim da si zelo zasedenaa in da neizmerno uživaš. Me pa nekaj zanima, jaz zelo rada gledam te TED pogovore. Kaj se bo te, dalo videti tudi na YT ali se morda že dajo pogledat? Upam, da veš kaj o tem... Lepo bodi (:

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Če odmislim vse delo za faks, se imam kar fino. ;) mislm, da bodo posnetki vsi gor. :) se bom pozanimala kdaj :D

      Izbriši